Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
probudili se ujutro fata i mujo i onako protežući se, kaže fata muji: - joj mujo šta sam sanjala... izložbu chuna. -jel' moja bila najveća? upita mujo -ma nije, ba! tvoja bila najmanja! ne bi muji pravo. bude se slijedeće jutro i mujo onako snen, kaže fati: -joooj fato, šta sam sanj'o.. izložbu pyca -jel' moja bila najmanja? upita fata -ma jok ba, u tvojoj bila izložba!
Oj debilizma braco :O Sad ce Bosnjo dvije kutlace graha nasut i uslikat.
A što me nasmijalo, mislim da bih ja sa svojim stršećim kostima bila pobjednik;) Meni to i nije pretjerano lijepo i radije bih da se manje vide.
Dajem nagradu od 1.000.000 USA dolara Onome ko uspije da se poljubi u vlastiti lakat. (prirodna ruka, ne proteza)
Za te pare bi neko mogao i lakat izvrnuti, pazi kako se kladiš ;-)
izazov ? za koga ,a za nekog retarda koji ne zna šta će od sebe ?! daj ba , klixe smanjite doživljaj i poštedite nas ovih bjelosvjetskih sranja
To rade danasnji 'idoli' pa bolje da mi je idol Zuti narkoman iz kraja nego 'lepi' modeli. Zuti barem kad se pukne fino se provede, a ove povracaju nakon sto pojedu jabuku.
500 eura smotas i eto ga hehe
Ovaj svijet ne zna šta bi od sebe :-) glupoščina :-)))))))
Kako su ljudski mozgovi lagani za manipulisanje njima. :( Sada će internetom kružiti slike i slike omladine sa raznih strana zemaljske kugle sa njihovim ključnim kostima i novćićima u njima. Debili! Usrvari ovo je promocija mršavosti.
Hešteguj me bona
...ne zna se ko je gluplji....... ...ili ovi što ovo rade... .....ili oni koji ovo prate.... ...ili onaj koji misli da je ovo neka vijest..... 😂😂😂😂😂
...ovi sto prate, vjerno prikazuju debilizam danasnjeg drustva.
Evo ideje za novi instagram izazov: platna lista sa jedne strane slike, a na drugoj spisak troskova zivota....u ovom izazovu BiH-ovci bi bili apsolutni pobjednici
budale,kretencine zavisne od smart phone-a,dabogda pocrkali
hahah pa sto drugo nego i ismijati ove nebuloze. ;-)
Ova vijest nas je mogla,,konforno" zaobici.
Odavno nisam nesto gluplje vidio...
U moje doba nije bilo ovoliko dosade i gluposti
Ko ti je kriv što si rođen '63-će :D