"Vrijeme je da odustaneš"
9

Jennifer Lopez pozirala u donjem rublju, fanovi je ismijavaju: Ovo je stvarno očajno

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jennifer Lopez zaštitno je lice nove kolekcije donjeg rublja talijanskog brenda Intimissimi.

"Kolekcija sadržava jednostavne svilene komade donjeg rublja, a slavi ženstvenost i potiče žene da prihvate sebe kakve jesu, baš poput Lopez koja je kolekciju predstavila moćno i sa stavom", naveli su iz ovog brenda.

Lopez je pozirala u komadima nove kolekcije. Međutim, iako je pjevačica i glumica pokazala tijelo bez mane, mnogi nisu zadovoljni što je upravo ona zaštitno lice ove kompanije.

"Koliko je ovo očajno. Ne zna pjevati pa sad radi reklame", "Curo, ohladi više i prepusti pozornicu drugima. Odmori se. Vrijeme je da odustaneš", "Ovo je samo još jedan od dokaza da joj je album totalna propast", "Ona se toliko trudi, ne znam šta je iduće. Da je vidimo u toplesu", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, u novi album, film i dokumentarnu seriju J. Lo je uložila 20 miliona dolara, prvenstveno za snimanje pratećeg dokumentarca "The Greatest Love Story Never Told", u kojem je zabilježila čitav proces nastanka ovog dugotrajnog i mukotrpnog projekta.

Upravo ova dokumentarna serija trebala je biti vrhunac koji će produbiti simpatije javnosti i u trenu rasprodati ulaznice za njezine nadolazeće koncerte. Ipak, album je ocijenjen kao prosječan, film je bio pokupio brojne kritike, prodaja ulaznica za koncerte ispod svih je očekivanja, a dokumentarac je postao nepresušan izvor inspiracije za memove i šale.

Također, mnogi joj zamjeru što se nikako nije oglasila o optužbama protiv njenog bivšeg, repera Seana Combsa, koji je trenutno pod istragom zbog optužbi da je sudjelovao u trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije.

"Ko zna šta je sve vidjela i u čemu je sudjelovala, a ništa ne govori", jedan je od stotina komentara vezan za taj slučaj.