Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda bi se guske mogle malo i skinuti sa stikli..bar dok rade il i granap idu..fuj
Ako je neko i gajio nadu u plasman na Evropsko prvenstvo, ona je ugašena u Kopenhagenu. Fudbaleri Srbije poraženi su od selekcije Danske sa 2:0 (1:0), pa su uz Jermeniju na dnu kvalifikacione grupe I sa samo jednim bodom.
Tito dragi ,sta li si ti meni pokusao reci..?
Neka ste ovo objavili radi onih paćenica što ko retardiran skakavac nabadaju.
A joooj..pa zato mene bole nogice.. Nisam toes zalijepio ... :(
dabogda vam se pojavile kurije oči na nogama
JA nikada žene neću moći razumijeti, zašto uopšte nose ovaj otpad od obuće...meni je najbitnije da se osjećam udobno u svojoj obući i odjeći...
pa to nerv "vristi" upomoc skidaj cipele..
muškarci ovako vežu jaja
Još uvijek ne razumijem smisao nošenja štikli, tako da ih i ne nosim. Sad vidim postoji i hibrid patika-štikla, Bože me oprosti. Najsmješnije mi je kad mi niske djevojke krenu sa pričom o prednosti štikli - u redu je djevojke. Niske ste, to vam dođe ko protetsko pomagalo pa razumijem, ali ne ubjeđujte mene da ih nosim. Nisam vidjela da neko ko ima obje noge nosi protezu za nogu..
Mora da je to, jer to je ujedno i JEDINO logično i razumno objašnjenje! (haha) Zanimljivo je što mi je taj odgovor napisao muškarac, pa pretpostavljam da je iza njegova sestra/djevojka patuljastog rasta. :D U redu je, imaš pomagalo za svoj nedostatak. Uživaj, ali ga ne nameći ko normu nama normalnima! ;)
http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2F37.media.tumblr.com%2F0314f3f99aa7d1559c7222916fda3656%2Ftumblr_n52qhusHKb1qdlh1io1_400.gif&h=rAQG3ZWWF
Istina...
Hulahopke stegnu prste dovoljno, jos treba flaster.
Hvala na savjetu, od sutra pocinjem
Normalno je da me bole nakon 7-8 sata u stiklama, ali stisnem zube, glavu gore, i nastavljam kao da sam ih tek obula :D
Hahaha, Mensura mi dala minus na sve komentare. Hajde Mensura, idemo dalje, ...
namazite papke biljnom mrsi :D
pokusat cemo
de ba ne djelujes mi tako neozbljno pa ovakvih clanaka bi ja mogao po 10 da napisem dnevno
pa kako cu znat da je istina........moram probat, et
PRIKAŽI ODGOVORE (7)