Jednostavno i profinjeno
1.6k

Jasna Đuričić oduševljava odjevnim kombinacijama na Sarajevo Film Festivalu

N. O.
Jasna Đuričić na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala (Foto: Klix.ba/Instagram)
Jasna Đuričić na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala (Foto: Klix.ba/Instagram)
Glumica Jasna Đuričić predsjednica je žirija Takmičarskog programa na ovogodišnjem izdanju Sarajevo Film Festivala (SFF), a prethodne dane obilježile su upravo njene elegantne kombinacije te su je mnogi prozvali najbolje obučenom na crvenom tepihu.

Glumica je u središtu pažnje javnosti još od izlaska filma "Quo Vadis, Aida?" i svoje maestralne interpretacije protagonistkinje Aide, a prethodnih dana još jednom je oduševila javnost modnim odabirima na crvenom tepihu festivala.

Jasna je za dosadašnje dane SFF-a birala uglavnom minimalističke kreacije bh. dizajnerskog dvojca koji čini Kaftan Studio - Nermine Hodžić i Emine Hodžić Adilović.

Za prvi dan odabrala je elegantnu dugu bijelu haljinu sa srebrnim detaljima uskladivši je sa srebrnim sandalama i metalik torbicom.

Drugi dan festivala pojavila se u kombinaciji crop top košulje s bijelom suknjom visokog struka te crnim kaišem s mašnicom.

Za treći dan festivala birala je crni kombinezon s volanima, a četvrtog dana festivala plijenila je pažnju u jarko rozoj dugoj haljini.

Pored toga što je na festivalu u ulozi predsjednice žirija, Đuričić je za ulogu u seriji "Grupa" ponijela titulu najbolje glumice u ovoj kategoriji te je nagrađena Srcem Sarajeva.

Od početka festivala koji se završava u petak, 20. augusta, crvenim tepihom su prošetale brojne poznate dame pokazavši raskošne kreacije, međutim, Jasna je svojim profinjenim i minimalističkim odabirima ukrala simpatije publike.