Šaljiva poređenja
50

Jada Pinkett Smith je predmet ismijavanja zbog outfita: "Zašto izgleda kao The Rock i Pitbull?"

N. O.
Foto: X.com
Foto: X.com
Jada Pinkett Smith postala je predmet ismijavanja na internetu zbog selfieja u ogledalu koji joj je zbog njenog outfita i cjelokupnog izgleda donio poređenja i s reperima Pitbullom, Fat Joeom, kao i glumcem Dwayneom Johnsonom.

U duhu dočeka 2024. godine, Jada Pinkett Smith podijelila je svoj selfie u ogledalu na kojem je pokazala svoju omiljenu odjeću za ovu godinu. Iako je fotografija imala za cilj da istakne njen smisao za modu, na društvenim mrežama je to izazvalo potpuno drugačiju reakciju.

Korisnici su brzo povukli šaljive paralele između Jadine poze i garderobe do popularnih ćelavih ličnosto, posebno Fat Joea i The Rocka.

Na snimku, Jada je nosila trenerku, smeđu jaknu i avijatičarske naočale. Međutim, ugao fotografisanja i njen izbor odjeće potakli su poređenja, a korisnici društvenih mreža su je zaigrano prozvali "mršavijom verzijom Fat Joea".

Reakcije na internetu bile su brze i kreativna, a neki su čak skovali novi nadimak za Jadu , nazivajući je "Skinny Joe".

[TWITTER]1742321137042997563[/TWITTER]

"Will Smith je pokušavao shvatiti kako se oženio Jadom, a završio je s Fat Joeom", "Kunem se mislio sam da je The Rock smršao", "Jada izgleda kao Fat Joe, The Rock i Pitbull u jednom", "Jada 'The Rock' Smith", "Will nije znao da je oženio The Rocka", glasili su neki od šaljivih komentara.