Kozmetika
0

Izmislili masku za lice u vrijeme recesije

Sarajevo-x.com
Masqueology proizvodi
Masqueology proizvodi
Koliko geni imaju učinka na savršenu kožu, toliko sigurno ima i adekvatna njega lica. Neki preparati i tretmani su jednako učinkoviti kao i oni skupi, na nama je samo da ih redovno i adekvatno primjenjujemo.

Sada se pojavio novi proizvod koji postiže isti efekt kao i skupi kozmetički tretmani. Postao je već veliki hit u Koreji, a Masqueology, kompanija koja ga proizvodi, tvrdi da je njihova maska za lice jednako učinkovita kao i profesionalni spa tretmani.

Proizvod se već prodaje i u SAD-u za 24 dolara, a bit će dostupan isključivo u Sephori, međunarodnom trgovačkom lanacu kozmetičkih proizvoda.

Miles Lichterman, glavni čovjek u Masqueologyju zadužen za ovaj proizvod, kaže da je on prvenstveno pogodan za one koji nemaju vremena da idu u kozmetičke salone pa im ovo pomaže da kod kuće imaju odgovarajući tretman lica.

Još jedna prednost Masqueology proizvoda jeste u tome što su izrađeni od papira pa su jednostavniji za upotrebu, a i ne stvaraju nered kao tradicionalne maske.

Žene u Koreji ih već koriste kao dio svakodnevne rutine, a s obzirom na to da je puno jeftinija od uobičajnih tretmana, ova maska je naročito dobrodošla u vrijeme recesije.