Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas lijepo kad nam ovako fotografski bogato predstave umjetnicke kolekcije.
E jest vala ima se sta vidjeti. ;-)
Cim sam vidio naslov tacno sam znao o cemu se radi. Dakle, kakva qurcheva "izlozba prstenja". Prstenje se napravi, odnese u zlataru ili radnju gdje se prodaje bizuterija i .... tamo se to prodaje. Cim je izlozba prstenja znaci da je u pitanju neka "umjestnost", zanci da to treba "shvatit", znaci da to vecina ne bi ni pogledala ali ce kompleksasi svakako biti "odusevljeni umjetnickiim izricajem doticne", i naravno znaci da to nije ni nalik na prstenje i da to normalan covjek ne bi stavio na prst ni pod prijetnjom vatrenim oruzjem. I inace mene zivo interesuje otkud ta pomama ovih kvazi-umjetnika da nam uporno i iznova stalno pokusavaju prodati neka muda pod bubrege pod krinkom umjetnosti! Umjetnost se razumije na prvu i sama od sebe "prica" kao Mona Liza, "Prohujalo s vihorom", "Moj dilbere", "Rat i mir", Sikstinska kapela, svaka slika Van Goga, Rembranta, svaki film jednog Olivera Stouna ili Spilberga, Šanticeva pjesma ... Cim treba neko objasnjenje, to je supljak i tacka.
Šta je to ""izričaj" prevedi na Bosanski.
Ma "izricaj" bi trebali prevesti oni koji taj termin koriste bez navodnika a ne ja!
deena privukle one rupice sa prve fotke...i velicina mu odgovara (jel se ono kaže FI?)
I gdje se mogu vidjeti te slike promocije Ah_Rings? Mozda sljedeci put da stavite malo vise slika iz te njene kolekcije I napiste ko je prisustvovao, umjesto sto lijepite njihove slike!
Zmiu ga u stau dofu :)
gdje su zenske stvari tu je Dinchy :D
Fuade, zašto se tako oblačiš? Neko bi mogao pomislit da si homosexualac.
Nuto Dina Što bi onaj debilko Maajka rek'o: "Eno i Dina, u mraku sjaji mu se čelo Na njem' žensko odijelo i od sperme bijelo" :D
Da se ova sta razumije, prvo bi znala odabrati neku lijepu haljinu
Eso iznenađuješ me :)
Fudo se izgleda uljepšava hemoterapijom.
hahahahhahhaha vidi babinog sina sto je podrezo obrve pod vaser vagu.plus onaj sako pederski i usne napunjene spermom...hahahahha umri pedercino ! i ti i svi slicni tebi.MRŠ
sta je ovo...samo muskarci komentarisu...Deena... zabrinula sam se za vas, iskreno
birini se ti za sebe fukso debela
sorry, nisam znala da si zaljubljen u njeg.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
poslije izložbe na ručak u 4 sobe kod gospođe Safije
i hadžihasić je derpe vidiš da samo deena slika
Što se Fudo ne skine za novine, kao podrška radu pomenute umjetnice :))))
fudica se treba objesiti za dobrobit čovječanstva
...deen?...neće ovdje komentari dugo...
misliš? čekaj malo dok raja navali :))) sjedi u čošak i posmatraj,biće svega :)))))))