Brojni komentari
68

Izdanje Katy Perry o kojem se priča: Pokazala stražnjicu na dodjeli nagrada

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Katy Perry je smjelim izdanjem privukla pažnju na dodjeli Billboard Women in Music Awards u Inglewoodu.
Za ovu priliku odabrala je korzet i suknju na vezanje kojom je otkrila stražnjicu. Pored tangica, pažnju je privukao i ugravirani leptir na donjem dijelu njenih leđa. Izgled je upotpunila naglašenom šminkom, dugim repom i visokim štiklama.

"Uvijek ćeš biti prelijepa", "Ljepotice, tako si zgodna", "Kraljica se vratila", "Nadam se da ćeš uskoro napokon objaviti album", "Ostala sam bez riječi", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Pjevačica je na spomenutoj ceremoniji uručila Michelle Jubelirer. nagradu Executive of the Year. Ona je direktorica izdvačke kuće Capitol Music Group.

"Tako sam zahvalna na tome što sam danas ovdje da proslavim uspjeh svoje drage prijateljice. Ona je velika podrška umjetnicima, njeguje njihove talente i podržava njihov lični razvoj. Prepoznala je moj podencijal i pružila mi je priliku", između ostalog je navela.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podsjećamo, Katy je nedavno "srušila" Instagram objavivši zajedničku fotografiju s Taylor Swift s kojom je nekada bila u svađi. Taylor ju je prije nekoliko godina optužila kako joj je Katy pokušala sabotirati turneju te joj otela plesače. No, uspjele su riješiti sve nesuglasice.

"Moram vidjeti staru prijateljicu kako blista večeras", navela je Katy u opisu fotografije.