Haos na pozornici
218

Izbor za najbolju stražnjicu Brazila završen svađom učesnica

Klix.ba
Nezadovoljna učesnica takmičenja za naljepšu stražnjicu Brazila pod nazivom Miss Bumbum napravila je haos na pozornici tvrdeći da je samo njena stražnjica prirodna, dok je dvije djevojke optužila da su se podvrgnule estetskoj hirurgiji.

Ellen Santana (31) je proglašena pobjednicom izbora za Miss Bumbum održanog u Sao Paulu u ponedjeljak navečer, ali se cijeli događaj pretvorio u scenu iz telenovela kada je ljutita učesnica Alina Uva skinula lentu s pobjednice rekavši da pripada njoj.

Dvadesetsedmogodišnja Uva tvrdi da je njena stražnjica 100 posto prirodna, kao i da se Santana podvrgnula estetskom zahvatu. Iste optužbe je uputila i trećeplasiranoj Pauli Oliveiri koja je rođena kao muško, ali se podvrgnula operaciji promjene spola prije šest godina.

"Uzela sam lentu jer sam ja jedina žena koja zaslužuje titulu. Imam prirodnu brazilsku stražnjicu i to mi niko ne može uzeti. Tri žene koje su dobile najviše glasova su prevara, njihove stražnjice su samo silikon, ovo je nepravda", izjavila je Uva.

U ranijoj fazi takmičenja je upravo Uva dobila najviše glasova javnosti, a nakon sukoba je vratila lentu.

"Uzela je moju lentu, ali titulu ne može nikad. Radila sam naporno kako bih zaslužila titulu jer je moja stražnjca najčvršća. Kako biste pobijedili morate znati gubiti. Da sam izgubila, prihvatila bih to dostojanstveno za razliku od nje", rekla je Santana.

Izbor za najljepšu stražnjicu je sve popularniji, a Svjetsko Miss Bumbum prvenstvo je najavljeno za maj naredne godine u Moskvi.