Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je rijec o chetnickoj bradi tu onda ima muha i vrabaca i slanine i bijelog luka!
@KosacaVukcicAhmet @Sarajlija de nemoj zaebavat,nek si mi reko!
Hiljadama godina muškarci ne samo da su nosili bradetine, već i dugu kosu. Tada nije bilo raznih pomadica, krema, regeneratora i ostalih "čuda hemije", pa su ipak preživjeli i nastavili vrstu. Dokazano je da je moderna higijena glavni uzročnik porasta raznih alergija i autoimunih bolesti u zadnjih 100 godina. Naravno, treba voditi računa o higijeni, ali ne i biti opsjednut njom.
@Trt , Tako je. Moderna higijena nam je "zatupila" imunitet, pa nam tijelo nije sposobno da se odupre ni bezazlenim bakterijama. "Istraživači su uzeli briseve iz brada 18 muškaraca i s vratova 30 pasa" - mislim da je ipak premalo uzoraka da bi se dolazilo do ovih rigoroznih zakljucaka.
pa mi smo pun bakterija po cjelom tjelu
ma šta bakterija, ima tu i žohara i kojekakvih akrepa.
Sta je baketrija bez brade ko i muskarac bez brkova.
@Mantis mene ne ubjeđuj.Brijem se 40 godina tako da mi ti ne možeš pričati o toj temi jer nemaš moje dugogodišnje iskustvo.
A svasta hahahaha ja gluposti ciste...ko je uredan vazda ce biti i s bradom i bez nje...
redovno njeguj bradu i onda ne vidim problem.........
Ja se ne brijem redovno ali da pustim bradu nema šanse.I onako imam problem obrijati sa ovim novim bicevima.Ja se brijem sa golim žiletom bez štitnika.A o pojavi bubuljica i infekcija zbog nošenja duge brade neću ni da pričam.Nek nose kako hoće,sebi prave problem.
@OKOnaOKO u ostalom upitaj svaku djevojku sa nježnim licem dali bi poljubila grubu bradu ili svježe obrijano meko lice.
kad hoces da nesto bude moda samo u medije plasiras da je to ok i da je IN a kad to vise ne zelis samo obavis druga istrazivanja koja sve demantuju....izgleda da je Nivea u gubitku po pitanju pjene za brijanje ...to sad nosi bradu i onaj koji 4 dlake ima i ne stoji mu i onaj kojem stoji
možda da perete bradu i neće biti bakterija...