Upečatljiva modna izdanja
30

Irina Shayk u prozirnoj haljini privlačila pažnju na festivalu, podsjetila i na Laru Croft

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Irina Shayk pohvalila se na Instagramu kombinacijama koja je nosila na muzičkom festivalu u dolini Coachella koji se trenutno održava, a koji se smatra "it" događajem koji okuplja brojne poznate ličnosti.

Dok se u masi brojnih posjetitelja festivala svi trude istaći jedinstvenom modnom kombinacijom, ruska manekenka to je i postigla svojim izdanjem.

Shayk je na festivalu nosila crnu dugu haljinu koja je bila poluprozirna, a ispod nje je imala samo duboki donji veš. Crni komad odjeće s volanima imao je izrez sa strane kojim je naglasila utegnute noge.

U galeriji fotografija koju je podijelila na Instagramu može se vidjeti i dizajner Riccardo Tisci kojeg je označila u objavi te poručila "partneri u zločinu".

Ruskinja je na sebi imala duge crne čizme, kao i set ogrlica u crnoj boji - choker primjerak i drugu s privjeskom u obliku križa.

Kasnije je kombinaciji dodala i crni dugi mantil, a "all black" izdanje razbila je crvenim ružem na usnama.

Manekenka je za festival birala još jednu upečatljivu kombinaciju - također u crnoj boji. Nosila je crni kombinezon s izrezom na grudima, a na nogama je imala neobične sandale s debelim đonom.

Shayk je na afterpartyju primijećena kako se zabavlja s Leonardom DiCapriom što je odmah pokrenulo špekulacije o njihovoj navodnoj vezi.