Koštaju 700 eura
54

Irina Shayk u "no pants" trendu bila je u centru pažnje u Londonu, ipak svi su gledali u njene cipele

N. O.
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Irina Shayk ponovo je bila u centru pažnje zbog modnog izdanja, a ove sedmice priključila se "no pants" trendu uz cipele koje su svima "zaparale" oči.

Ruska manekenka prisustvovala je predstavljanju kolekcije H&M x Rokh na Dover Street Marketu u Londonu, gdje je pokazala svoje duge noge priključivši se "no pants" trendu.

Na sebi je imala samo predimenzionirani Rokh x H&M sako, koji je kao što trend nalaže obukla bez ikakvog donjeg dijela odjeće.

Foto: H&M/Rokh
Foto: H&M/Rokh

Upotpunila je izgled blistavim kaišem sa srebrnim detaljima te bijelim čarapama i cipelama s razdvojenim prstima koje su privlačile poglede.

Radi se o modelu Tabi Mary Jane brenda Maison Margiela, a na web stranicama online trgovina se mogu pronaći po cijeni počev od 700 eura.

Sporne cipele nerijetko su nazivali najružnijim na svijetu, a čini se da su među modnim influensericama u posljednje vrijeme sve popularnije.

Dodala je dijamantnu ogrlicu i naušnice, a zatim je sve to zaokružila crvenim ružem na usnama i smokey eye šminkom na očima.

Manekenka je pozirala s kolegama te drugim slavnim ličnostima koje su prisustvovali predstavljanju kolekcije poput glumca Jonathana Baileyjaa i glumice Awkwafine.