Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ja živadina i nemorala, rođo moj...
E, moj Ronaldo. Ganjaj ti loptu i guraj se sa Sergio-m Ramos-om :(
e ako nije zasluzila nobelovu, onda ne znam gdje ce nam svijet ... :))))
@Rienzi* ... to jest, ima lijepo lice ... :))
@Pretobom .... zato je izbacila taj dio iz imena :))) lakse se probiti u svijetu modelinga ....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A inace smo navikli od nje da pozira obucena.
Andzeo nisam,ali ona je znaru ko Dusanka Majkic😂😂😂😂
Mnogo kafe pijete, i često se brijete. Pileća krila žderete, kosu često perete. Kupujete i igračke, cuke, mede, mačke. Kupujete mobitele, jakne, hlače i cipele. Mnogo brate pušite, sve rekorde rušite. Sve su žene našminkane, svi imate kišobrane. A, kućanske aparate, sve na rate. Odakle vam pare, kad nemate plate? Glumite sirotinju, glumite bijedu, a sva vam djeca, čokoladu jedu. Glumite sirotinju, glumite gnjidu, a sva djeca u školu idu. Odakle vam pare, fukare?
Dragi moji sugrađani, vi živite u svojoj vjeri, i opljačkanoj zemlji. Opljačkan vam je, i jedan i drugi entitet, a vi ste svojim pljačkašima dali imunitet. Pitam se : Šta je, široka narodna masa do danas radila, pa za sve krivi Novalić Fadila.? Dragi moji sugrađani, vi ste dobar i pobožan svijet, vi ste svima koji su vas u ove muke uvallii, ko pravi vjernici, tri puta halalili.. Danas vam Fdil ne valja, Fadil nikom nije fin, a ja sam samo šlag na tortu, ja sam došao na svršen čin.
@mr.dr , Lijepo napisano, ali zasto je usao u one koji su 90% novca pokrali i unisstili drzavu, jos provocira i kaze da je sve istina sto kaze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)