Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno,najteze se nasminkati u 'No makeup' fazonu.
@drinajedina Pa on je to upravo napisao
tacno.......sve su one nasminkane.......sam se ne vidi
da nisu izmislili šminku muškarci bi bili 10x ljepši.
@KvaternikEugen1861 dokaz je prva slika 😉😋
Pa naravno muškarac je uvijek bolji od ženska.Nisam peder.Volm žene, ali je tako.
Malo silikoni, malo šprica, bootox, malo počupane obrve, keramički zubi, malo ispravljeni, ali sve ostalo je čista priroda. Čestitamo!
bez sminke malo morgen, obradjeno do besvijesti.
tacno tako...........sve i jedna.....i ova u krevetu
pa nisu ove četvoronožne sa repom ahihihihi....morgen pini :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (107)
Prirodnu ljepotu? Pogledajte slike j lo prije 15 godina...
sve moze proci ono kao "prirodno"... al Miranda Ker,ma nema Boga
Svijet u kojem su Jennifer Lopez i Miley Cyrus inspirativne zene :-) Jedna inspirise mlade djevojke da budu male, guzate, netalentovane, isfolirane droljice, a druga da budu mentalno retardirane droljice. Eh, kud nisam neki diktator. Poslao bih ja njih da inspirisu polja pirinca kod mog druga Kima u Sjevernu Koreju, pa da vidim kako ce se tamo proslaviti guzicom ili isplazenim jezikom. Ne prolaze kod Kima takve svinjarije :-)
Cameron stara ali srce jos uvijek zapara
sve su lijepe i bez sminke.... osim Cameron, ona je obicna cura.
@071SA ma, ljepse zene mozes vidjeti u komsiluku...al ona se dotjera, garderobu koja joj stoji, vjerojatno ima neki gard...ne znam, ali ona mi nije nista posebno. sta ti je udavaca?
ebo sve heroje, ratne veterane, naučnike, ljekare, vatrogasce, specijalce, astronaute i ekstremne sportiste. žene koje se uslikaju bez šminke su najveće heroine. ebo teslu, ajnstajna i galilea. vrh je kad se dzenifer pokaže u svom prirodnom izdanju. to je prava hrabrost.
Lažete me, pa ovdje ima jedno 399294 filtera, ili je kod M. Cyrus npr faca sakrivena. Ma dajte...
Jedva 7 i 10 ovo ostalo ružno
Ove žene ovakve bolje izgledaju nego 90% njih sa šminkom.
Ovo ti je u prevodu prvo jutro vidis zenu bez sminke i odmah put opcine da predas za rauvod.
Ne znam sve dame sa slika, ali evo da doprinesem članku informacijom da je recimo Miley Cyrus, dama sa slike 4, upriličila par prirodnih operacija za prirodnu ljepotu u predjelu grudi tj cica, nosa i brade, pa tako prirodno blista ne skrivajući svoju prirodnu ljepotu. Prirodno, nema šta.
Zadnja slika ljepsi ovaj Iron haha ova ista pile