Veće grudi, uži struk
87

Influenserica pokazala da je moguće photoshopirati tijelo i na snimkama: Ovo je zastrašujuće

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Koliko je danas moguće na društvenim mrežama prikazati svijet drugačijim nego što jest, najbolje svjedoči video influencerice Em Clarckson koja je pokazala da je moguće tijelo photoshopirati čak i u videu.

Clarkson promovira zdravu dozu realizma kojeg kronično nedostaje u svijetu društvenih mreža, a vrlo je lako moguće da je upravo iz tog razloga jedna od njezinih posljednjih objava na Instagramu dostigla veliku popularnost.

Em je pokazala kako influenceri i slavne osobe mogu digitalno iskrivljavati sliku svog tijela uz pomoć jednostavnih aplikacija.

Uz video koji prikazuje Em kako kroz aplikaciju za uređivanje videa sužava svoj struk, proširuje bokove i čini samu sebe višom, stoji i opis ‘Vrlo je vrlo lako manipulirati pa iako je sve postalo malo klimavo kad sam se pomaknula, da sam to učinila ispred bijelog zida i bila dovoljno vješta, vi to doslovno ne bi znali".

"Mislim da smo do sada postali svjesni da postoji softver za uređivanje videa," rekla je. ‘"li nisam sigurna da shvaćamo koliko daleko to ide." Em u nastavku počinje uređivati ​​svoje tijelo pomoću aplikacije, istovremeno svojim pratiteljima govoreći koje tačno dijelove tijela poboljšava.

Video je zaključila riječima koje potiču na razmišljanje: "Neka vam ovo bude podsjetnik: sljedeći put kada se budete osjećali nesigurno jer ste vidjeli nešto na Instagramu, znajte da je vrlo lako manipulirati slikom."

"To je zastrašujući svijet!! Moramo zaštititi sve od ovog novog svijeta iskrivljenih avatara iz stvarnog života,", "Nisam imala pojma da ovo možete učiniti u videima jednako kao i fotografijama, prokleto zastrašujuće", "Ovo je tako važan post! Hvala vam što ste istaknuli koliko društveni mediji mogu biti nerealni", samo su neke od reakcija na ovaj video.