Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edinaa dragaa, pa utebe prangija veca neg moja .. 🤔 D.M.Mujkic ... 😁😁😁
Prelijepa...
Boli je racku
Jarane prije bi Cvijanovicku je bo, pa cak i Majkicku ako treba nego ovog hadalja. Pi cka je pic ka, samo ped er moze je bat ovo umjesto bilo kakve pa i najruznije zene
Kliks promotor pederluka i izopačenosti. Svi koji ovo podrzavate i reklamirate daBogda vam majke i ocevi i braca i sestre bili pederi i trandze i mi ih ovako gledali na naslovnicama magazina. AMIN!
Jedino bi bilo prihvatljivo kada bi Dodik preobrazio se u zenu mozda bi izgledao na insana ili pak na hajvana
I kad planira rodit dijete, mislim buduci je sad “postao” zena? 😂😂😂😂😂
đe adamova jabučica?
samo tranny... kad "dame" ne daju, ima ko hoce... fala im
Dzhe chuna?
To nikad neće biti normalno i svi vi koji promičete nakaradnost i razvratnost završit ćete tamo gdje je vječni jauk i skrgut zubi.
Mogo bi ti jednu sevdalinku na uvce otpjevati Božo Vrećo aaa?
Jel' ona ima č.nu