Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje joj je momak,samara li ga smrk hahahaha,sve su one u 5dkg
Lijepo ime samo sto ga nosi pogresna osoba 🤡
Kaze jedan lik na Twitter-u jednoj OnlyForFans radnici: "da uzmem tvoj mozak i stavim u tijelo muskarca, bila bi siromasna i bijedna. jer nemas sposobnosti i intelekt. Ono sto radis je da prodajes svoje tijelo i to je najnizi nivo i zadnja opcija."
Ponuda - potražnja. A na baušteli se ne prodaje tijelo?
@zeljanica420 Vidis da ne razumijes. Na bausteli prodajes slijedece: 1. Znanje o gradjevinarstvu 2. Savjetovanje 3. Snagu za fizicke radnike (vodjeno znanjem o gradjevini). Ja koji ne znam nista o gradjevinarstvu da dodjem tamo, ne bih mogao dobiti posao jer nemam u glavi. Ovi eskort poslovi na drugoj strani zahtijevaju skidanje odjece i samo skidanje odjece.
Ne znam koga zanima ova raspala sponzoruša i kalaštura ??
Super je Iman. Ne znam sta je s ovim likovima u komentarima...
Skupa za odrzavanje, jedino ako imas sky aplikaciju ali malo je prerizicno haha
Ko joj je momak?
Mogla je i sa ponjera u kaknju slati slike
Platiš i voziš.
nek putuje ko moze!
"...pravo je dobra,al je skupo odrzavat..." Edo Maajka.