Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad je istopila se;)
dobra ova mala
OVOM GORE LAZNOM AKADEMIKU SE ISKENJAM NA RAZMAZAN! REIS CERIC CE DA OVO KUPI SEBI OVE HLACE DA BI SMRSAO I TAKO STEKAO VISE KONDICIJE ZA TASLACENJE MALOLJETNIH DJECKICA U ODAJAMA BEGOVE DZAMIJE
Kako ono ona recenica slicna ovoj iznad ide, tako mi je smijesna nesto kao \"puko bi je ko seljak napolitanku\" hhahaha a hmm zasto nisu stavili neku kojoj ovo treba na sliku :)
rikala bi ona meni ko krava na oteljaju
raskovo bih ja ovu ko šupu
Ljudovi bosanski hvala Vam puno na vasim biserima od komentara :) Toliko se slatko nasmijem haman svaki put kad citam clanke, da bi trebali i platu dobivati za to :) @Drmadzija pogotovo Eto samo jedna mala zahvalnice, toliko od mene :) PS: Kad bi ovo do Bosne doslo, vrijedilo bi pokusati :)
Kupujem ih prvom prilikom . Malo sam se zgovno od cvaraka a ni Kacavendi se vise ne svidjam pa moram da se malo stesem.
ma jaaa samo vi žderite i ne radite a masti se tope same sa tolama , a mi muškarci ćemo platiti to , super!
eto njoj sigurno trebaju
Fakat, cuj hlace sto tope celulite? Moja hanuma nemoze nabacit celulita, koliko ih ja mogu istopit\'. Kakve crne hlace, ne treba to nikome.
cao Roki
DAJ TE MI OVU RIBU I ISTOPICU JOJ SAV CELULIT ! KAKVE CRNE HLACE I BAKRACI... SAMO DOBAR I REDOVAN RITAM U SPAVACOJ ! MOJA \"TERAPIJA\" GARANTOVANO DAJE REZULTAT ! ZENE AKO ZELITE DA ODKLONITE CELULIT JAVITE SE ROKIJU !
Konacno ce nase koke da ostanu bez celulita