Neobičan komad odjeće
0

Heidi Klum pozirala polugola: Haljina joj uspjela prekriti tek polovicu tijela

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Njemačka manekenka Heidi Klum malo je toga ostavila mašti na posljednjoj fotografiji za koju je pozirala polugola. Bila je obučena u čudnu haljinu koja joj je pokrivala samo polovicu tijela.

Heidi Klum je za najavu nove sezone showa "Germany’s Next Top Model" pozirala u prilično izazovnom izdanju, a na sebi je imala samo haljinu koja je više djelovala kao šal te je jedva pokrivala njeno tijelo.

Njemačka manekenka je na Instagramu podijelila svoje uzbuđenje zbog početka nove sezone spomenutog takmičarskog programa uz prilično izazovnu fotografiju.

"Tako sam uzbuđena – konačno počinje ponovo! Germany’s Next Top Model 2023. – od 16. februara svakog četvrtka u 20.15 na ProSiebenu", poručila je u opisu objave.

Haljina koju je obukla neke je podsjetila na šal jer je tek uspjela prekriti njene grudi, a polovina tijela je bila potpuno otkrivena.

Zbog prilično jedinstvenog i nepraktičnog dizajna ispod nje nije nosila donji veš, a jednom rukom je dijelove tkanine pokušavala zadržati na mjestu.

Bivša zvijezda showa "Project Runway" je domaćin, glavni sudija i izvršni producent takmkičenja "Germany’s Next Top Model" koje se emituje od 2006. godine.