Tradicionalna zabava
31

Heidi Klum potvrdila titulu kraljice Noći vještica: Za ovogodišnju masku joj je trebalo 10 osoba

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Heidi Klum već godinama unazad poznata je kao kraljica Halloweena zbog pažnje koju posvećuje svojim maskama, a ove godine pojavila se u složenom kostimu pauna.

Slavna manekenka nije razočarala svojim kostimom za Noć vještica, a na svojoj 22. godišnjoj "Heidiween" proslavi održanoj u Marqueeju u New Yorku pojavila se kao paun.

Klum je nosila složeni kostim koji je pored nje sačinjavalo ukupno 10 ljudi. Njen dio kostima sastojao se od uskog plavog baršunastog bodija i maske za lice sa žutim kljunom dok joj je na vrhu glave bio je pernati ukras.

Stajala je na vrhu slično obučenog člana njene pratnje, što je činilo donju polovinu dramatičnog izgleda. Iza nje, formirajući veličanstveni rep njenog kostima, pozicionirano je bilo nekoliko gipkih figura u zelenim bodijima s paunovim pjegama. Na leđima su im bila raširena krila koja su odgovarala njihovim zelenim kostimima. Heidi su se pridružili i njen suprug Tom Kaulitz (34), koji je bio obučen kao veliko bijelo jaje, i kćerka Leni Klum (19), koja je pokazala svoju nevjerovatnu figuru u pink odjevnoj kombinaciji.

Dok je pozirala za fotografije njemačka manekenka je urnebesno poljubila svog supruga u kostimu jajeta.

Klum nosi titulu kraljice transformacija, a neka od njenih legendarnih izdanja uključuju vukodlaka iz pjesme Michaela Jacksona "Thriller", maskiranje sa suprugom u Fionu i Shreka, a posebno je oduševila 2015. godine kada se prerušila u Disneyjevu Jessicu Rabbit, zbog nevjerovatne sličnosti s likom.