Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😂😂😂😂😂 sad su moderne inficirulenkuše, kakve blogerke ba
Sjedi dronjakk u Nargila Baru i dudlaa, a u dzepu ima 3 KM od nanine penzije, cita Klix i komentarise sve i svasta, te ono onako neobrazovano, zaostalo, primitivno, jadno, blati sve uspjesne i obrazovane ljude, bez obzira sto jado ne zna tablicu mnozenja i sto je zavrsilo za Limara,ono se drzne da ostavlja komentare prema realizovanim i uspjesnim ljudima. Kriva mu drzava, uspjesni gradjani, roditelji, citav svijet mu kriv, a ono ne zeli da uci, studira i da se obrazuje, vec dudlaa Nargilu.
Pozivam drage bosance i bosanke,stanovnike Hercegovine,krajisnike hrabre,casne ljude svih vjera i nacija u dragoj nam BiH.CitamotuA2 i drugi njegovi nikovi iza kojih se krije su plod covjeka koji bi da nam ovdje predoci da je SDA od velikog praska na ovamo,sve stvorila.Takmicimo se braco i sestre da zajedno ismijemo sto je vise moguce ovog SDA bota i predocimo Bakiru kako angazujuci ovog bota sa njim ismijava sebe. Branimo Bosnu od ovakvih "tvoraca svemira" i laznih velicanja SDA.
NJIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
@gooUsereshse : ehaaa konjinooo. Jesi li to na Borikama pa njistiss.
Gladnog vakta i zemana. Kad ovakvi poput ove ublehe utiču na našu omladinu, onda znajte da je sve otišlo do vraga. Danas ako si pametan i školovan nemaš šta tražiti u zemlji gdje ove nakaze dominiraju.
Vrati kobili gloovu
E i jes nakaradna o mAjko
Moze li mi neko objasniti sta ova zena radi i cime se bavi konkretno? Hvala
Jadna omladina ko im je primjer
Uvredljiv je naziv prostitutka... Sad su to gospodjice, influeserke, sponze, starletice, blogerke ciji cilj je naci "zrtvu"
Žiku joj glave. 😂😂😂
ja bloger, ležim potrbuške i dipram
Samo naprijed ljepotice ti si naša bosanka,a zbog ovi hejtera za novu godinu smo na TV BiH za koju dajemo pretplatu smo slušali Anu Bekutu umjesto Hanke Paldum,Mariju Šerifović umjesto Harija Varešanovića ili Tropiko bend umjesto Dubioze kolektiv, Erogeni zona,Lapsus benda i nikom nije to smetalo. Da li ste ikad i da li će te ikad vidjeti na RTS Hanku Paldum i ostale nabrojane, dok ste takvi nećete sigurno taj FILM neće te gledati.
I neko vidim napisa ovdje da je Hana zena!?.......zena!???????
Kako je samo umna i domisljata!.....a molicu lijepo, da li ce se neki od sazetaka tog projekta moci zabiljeziti tako da mi koji smo Hanini fanovi najinteresantnije stvari mozemo kupiti u stampanoj formi da imamo za uspomenu....naravno, sa Haninim potpisom
sic sic dusmani ... opet najljepsa i slicno ... znam da cu zvucati kao onaj efendija iz kamenog doba sa portala source,ba ali nekim ljudima onaj virus je neophodan ,,,
Koliko vas ova placa da svaki mjesec pisete clanak onoj, jer je cura inace irelevantna?
Hana volim te.
Boginja naša, klanjamo joj se!