Zajedno su 12 godina
246

Hana Hadžiavdagić i njen suprug proslavili godišnjicu braka, nosila kreaciju u boji koja je hit sezone

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hana Hadžiavdagić-Tabaković i njen suprug Tarik Tabaković proslavili su 12. godišnjicu braka, a ona je za ovu svečanosti odabrala kreaciju u žutoj boji, koja je apsolutni hit ove sezone.

Ova kratka haljina dio je kolekcije modnog brenda Jalize. Izgled je upotpunila bijelim štiklama na špic, Ladies Stuff ogrlicom, naglašenom šminkom i podignutom frizurom.

Proslava je organizovana u Zadru, a Hana i Tarik su uživali u posebnom danu s bliskim prijateljima Nelom Bandović i Marijem Hercegom.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"12 godina braka proslavili smo u krugu najbližih prijatelja, bolje rečeno obitelji, na najljepšoj terasi u Zadru", napisala je Hana na Instagramu.

Influenserica je 2011. godine za Red Carpet izjavila da, iako se udala u bijeloj vjenčanici, nije nevina niti bi željela biti nevina.

"Ja sam žena koja uživa u seksu. Tarik je čovjek koji izrazito voli seks i mislim da treba raditi na tome za stabilnu vezu i brak", rekla je.

Dodala je da njoj imućan muškarac ne znači ništa u životu.

"Znate kako se kaže: Kad bijeda zakuca na vrata, ljubav ode kroz prozor, ali ja ne vjerujem u to. Tarik nije imućan dečko, nema avion, ni kamion, stoga ja zaista vjerujem u ljubav", kazala je tada.