Prirodna kozmetika
2

Hailey Baldwin i Rosie Huntington-Whiteley nove ambasadorice brenda Bare Minerals

Klix.ba
Hailey Baldwin i Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Courtesy)
Hailey Baldwin i Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Courtesy)
Američki brend Bare Minerals nastavlja promovisati prirodnu kozmetiku, ali i okupljati poznate dame kao ambasadorice brenda koje će predstavljati njihove proizvode. Nova imena na listi Bare Mineralsa su Hailey Baldwin i Rosie Huntington-Whiteley.

U saopćenju za javnost Baldwin je kazala kako se titula ambasadorice Bare Mineralsa savršeno uklapa u njen način života.

"Čista ljepota u svim njenim oblicima veoma je važna za mene i volim činjenicu da Bare Minerals može održati svoje obećanje i još uvijek stvarati proizvode koji su nevjerovatno dobri za kožu", istakla je američka manekenka Baldwin.

Podsjećamo, Bare Minerals je 90-ih godina osvježio svijet ljepote kada je predstavio prvu mineralnu šminku koja je bila toliko čista da možete spavati u njoj, kako je govorila reklama.

Rosie Huntington-Whiteley, engleski model, dodala je kako voli brendove koji slave ljepotu na pozitivan način.

"Kao majci koja radi, potrebni su mi pouzdani proizvodi koji su dobri za moju kožu, a Bare Minerals mi nudi takve", kazala je Huntington-Whiteley.

Kampanja "Power of Good", koja slavi posvećenost Bare Mineralsa čistim formulama koje su dobre za kožu, počela je u julu ove godine. Zvijezda filma "Black Panther" glumica Letitia Wright tada je također postala ambasadorica brenda.

Nove proizvode američkog brenda možete pronaći na zvaničnoj web stranici Bare Mineralsa.