Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
49. godina ima. Isto da joj je 29 😁
Kod njih poznati pokreću liniju kozmetike, a kod nas pokreću novu stranku.
@goldenspoon Hoćeš da pokrenemo stranku zajedno? Nudim ti mjesto predsjednika, imaš pravo potpisa 👌🤓
Evo predlažem da se osnivačka skupština održi u Jablanici kod Maksumića. Uz mladu janjetinu odlučno u borbu protiv korupcije i nezaposlenosti.
Prest´o Bred Pit
Sad iz ambulante od porodicnog dr. gledam recept kad ono: "vaku 3 put dnevno da ostanes vitalan i zdrav dok ti se dize" ... :D
Razočarala me sa ovako lošom protezom. Bolje da je pokrenula liniju za proizvodnju extra sarme ili klepa.
ja mislio pokrece tudju...
napokon lijepa vijest u ovako surovim vremenima ;P
kazu celebrity. Ja je se sjecam iz No Doubt i osim te godine nista vise nije u zivotu napravila. Jos su joj samo Kardashians ravni. Celebrities radi satanistickog kulta. Svi to znaju. Griffin je otjeran iz LA Clippers zato sto je reko par rijeci protiv Kardashians.
i nije bas, imala je slatkih pjesmica, a i ona je med medeni
Nemojte vise zivota vam.. sve poznate Licnosti pokrecu proizvodnju gaca, pardon donjeg vesa, sminke, kabasa itd.. nemojte zivota vam
i još na gaćama napišu svoje ime i prezime kako bi bilo da neki ahmo napravi svoju liniju gaća, ili neka senada, hana
Prije 20 godina ista je bila. A skoro je 30 godina imala
Kod je zenske populacije,kozmetike nikad dosta..