PROMO
41

Granoff trend alert: Kolekcija jesen/zima donosi nove svjetske trendove

Kolekcija jesen/zima je stigla. Izdvajamo: Premium trenerke, odjevni predmet pogodan za šetnje gradom, boravak u prirodi ili sport.

Neprikosnoveni kvalitet materijala, trendovski dizajn i preciznost izrade su vrijednosti koje krase modni brend Granoff. Kolekcija jesen/zima 2022/23 oslikava te vrijednosti i donosi nova odijela, nastavak proizvodnje popularnih non-iron košulja i modni asortiman urbanog poslovnog muškarca. Posebni noviteti ove kolekcije su kožne jakne, jeans i širenje asortimana na street style modne komade. Trendovska zanimljivost su premium trenerke za različite prilike.

Modni brend Granoff donosi ove jeseni najaktuelniji modni street-style trend – premium trenerke koje se nose po gradu, u prirodi ili za sportske dane, ali i u ponekim uredima. Trenerke su jedinstvenog dizajna prilagođenog različitim okolnostima i odjevnim stilovima. Trend ugodnijeg odijevanja je počeo tokom "stay at home" perioda ali je imao i veliki uticaj u budućim modnim trendovima. Poznati svjetski modni časopisi govore o modnom pravcu u kojem trenerke i ugodniji stil odijevanja ide čak i da zamjeni tradicionalna odijela. Prateći najnovije trendove, Granoff donosi takav stil i kod nas ove jeseni.

Premium trenerka tamnijih boja dizajnirana je tako da hlače imaju "peglu" na prednjoj strani što im donosi dozu elegancije dok pri tome zadržavaju "comfort look". Premda dolaze u paru sa popularnom hoodie, mogu se kombinirati sa blazerom i time dobiti izgled prigodan i za uredske dane. Hoodie jaknica se može nositi i kao komplet trenerka, ali i posebno uz jeans ili hlače. Modularnost dizajna daje jedinstvenost ovom odijevnom predmetu.

Klasična siva boja trenerke je obogaćena zanimljivim detaljima i dizajnom. Premium materijali odaju stvarnu luksuznost ove trenerke, a može se nositi u kombinaciji sa Granoff majicama kratkih rukava ili poznatim premium polo majicama. Gornji dio i ove trenerke je prigodan za kombinaciju sa hlačama ili jeansom čime dobijate "look" prigodan za gotovo sve prilike.

Ukoliko volite sport, ovaj odjevni predmet je idealan za vas i vaše sportske dane. Komplet trenerka, prikladne patike i spremni ste za sportske pobjede.

I tako, prateći globalne modne trendove, savremeni modni dizajn, Granoff nastavlja da vas raduje modnim novitetima. Odaberite i vi svoj modni stil ove jeseni u Granoff prodavnicama.