Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a imal i ona selfie stick?????? boze sacuvaj!!!!!!
Mac sa dvije ostrice..zasto joj,kao manekenki nisu dali da nosi neki Gucci-ev model, nego eto taj, dizajniran za osobe sa posebnim potrebama? (ako sam dobro procitala) Msm kad ih vec zele uciniti "normalnima". Oni su divni...
ovo nije ravnopravnost nego čisto saželjenje, i privlačenje pažnje.
_""Pogodite ko će biti model na New York Fashion Weeku? JA!!!", napisala je Stuart na svojoj Facebook stranici. Srce drago, raduj se životu!
Ah, ti sačekuj svaki naredni komentar i daji svoj komentar, na svaki komentar. :))) Samo si ti u pravui, a svi ostali su u krivu. Malo srce nekla se raduje. Došla je na ovaj svijet sa nedostacima. Moje mišljenje je da joj ništa ne treba i ne smije biti uskraćeno. Sve što mogu drugi ljudi, zašto ne bi mogla i ona? Zašto joj uskratiti sreću? Ti si je odmah svstrala u drugi, zadnji red. Odbacila si je kao trulo voće. Nisi fer! Po tebi ispada da bi je kao gubavca trebalo skloniti daleko od očiju javnosti. Nisi fer. Meni je ljepše i draže bilo vidjeti ovu maliu presretnu manekenku, nego one plastične, umišljene koje su tamo krenule radi karijere. Djevojka je presretna. Ti, takva kakva jesi bi joj uskratila i to zadovoljstvo. Dosta je uskraćena. Ja se njoj divim i želim da se stalno raduje. Njena radost je iskrena iz srca i znala je to ushićeno pokazati. Ne treba joj oduzimati ovakve trenutke.
@Svilena bubica, nemoj podcjenjivati moj pogled i moje misli poslije mog pogleda. Upravo treba uraditi tako kao što si napisao. Pogledati malo šire i malo dalje, a i malo unazad, a onda samo malo razmisliti i dobiti rezultate. Ja sam svoj rezultat dobila i napisala. Ako se nekom ne dopada, to je njegov problem, nije moj.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Naprijed Madeline Stuart! Nedaj se! Uz tebe su normalni gradjani! A oni nenormalni nisu uz sebe,kamoli uz tebe moja ti ! Aj zivjela ! =)
divna i hrabra djevojka, svaka cast
u svijetu predrasuda
Eto ogledalceta pametnog =P Ne govorim ja djabe da ima pametnih djevojaka... =D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imaju li ljudi granice?