Morala obući kaput
11

Glumica Amanda Seyfried doživjela nezgodu s haljinom na crvenom tepihu: Samo ću je skinuti

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Glumica Amanda Seyfried doživjela je nezgodu s odjećom na dodjeli nagrada Critics Choice u nedjelju navečer, a tkanina je u više navrata pucala.

Kako bi prošetala crvenim tepihom, zvijezda serije "The Dropout" nosila je Diorovu haljinu koju je stilizirala Elizabeth Stewart. Dizajn je izrezan od jednog komada zlatnog šifona.

Seyfried je blistavu haljinu otvorenih ramena opremila zlatno-plavom ogrlicom i odgovarajućim Cartier naušnicama i metalnim štiklama Stuart Weitzman. Glumica je kosu oblikovala u niski rep i svoj izgled upotpunila zlatnim manikirom i jarko crvenim ružem.

Uprkos zapanjujućem izgledu 37-godišnjakinje, nije sve bilo onako kako se čini - haljina je stalno "pucala".

"Da, stara je. Stalno puca. Ne šalim se, stalno se kida. Zapravo je kao da se lomi", rekla je tokom intervjua na crvenom tepihu za Access Hollywood .

Potom se našalila: "Samo ću da skinem haljinu. Samo ću je skinuti, stalno se cijepa. U redu je, uredu je. Bukvalno jeste. U redu je. Iskreno, stara je! Prelijepa je!".

Glumica je osvojila nagradu za najbolju glumicu u ograničenoj seriji ili filmu snimljenom za televiziju za svoju ulogu Elizabeth Holmes u hit seriji.

Kasnije je obukla kaput da pokrije štetu na haljini dok je bila na pozornici kako bi prihvatila nagradu za najbolju ograničenu seriju.