47-godišnja ljepotica
5

Glamurozno izdanje na afterpartyju Oscara: Eva Longoria u poluprozirnoj crnoj haljini

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Dok je za samu ceremoniju dodjele Oscara Eva Longoria birala upečatljivi dizajn Zuhaira Murada - haljinu u bijeloj boji koja je bila prekrivena draguljima, njen outfit za afterparty bio je sušta suprotnost.

Glumica se pojavila na Vanity Fair zabavi koja je uslijedila nakon dodjele u Dolby Teatru, a održala se u centru Wallis Annenberg na Beverly Hillsu.

Longoria je nosila crnu haljinu čiji je gornji dio imao oblik srca, uz otvorena leđa i slojeve prozirnog materijala ispod čega je pokazala svoj crni donji veš. Kosu je nosila zalizanu pozadi dok je outfit upotpunila crnim naušnicama, zlatnom narukvicom i brojnim prstenjem.

Na nogama je imala crne otvorene sandale na platformu, a dok su je fotografi snimali odisala je samopouzdanjem te se uz osmijeh okretala i pokazivala svoju odjevnu kombinaciju.

Ranije uveče, Eva je blistala na tepihu boje šampanjca u haljini dubokog dekoltea koja je bila ukrašena detaljima, a dizajnirao ju je Zuhair Murad.

Na pitanje Laverne Cox iz magazina E!-a prije same dodjele o tome "koju priču priča njen outfit na tepihu", Eva je rekla da je željela da se obuče kao "disko kugla".

"Ljudi mogu da plešu oko mene, toliko sijam", poručila je.