Oduševila mnoge
6

Gisele Bundchen u seksipilnom plesu oko šipke predstavlja novu saradnju s brendom Arezzo

L. R.
Gisele Bundchen (Foto: Instagram)
Gisele Bundchen (Foto: Instagram)
Brazilska manekenka Gisele Bundchen jučer je na svom Instagram profilu objavila fotografiju, kojom je podijelila saradnju s modnim brendom Arezzo.

Naime, na sadržajima koje je na Instagramu podijelio ovaj brend obuće, slavna manekenka je plesala oko šipke namijenjene za striptiz dok nosi crni kombinezon s dubokim izrezima, a kasnije je promijenila odjeću kostimom s dugim srebrenim resama. Stajling je upotpunila puštenom kosom i srebrenim nakitom.

Neki kritičari ovaj potez Gisele Bundchen nazvali su njenom najseksi modnom kampanjom. Njeni fanovi bili su oduševljeni njenim novim pojavljivanjem, gdje je dobila samo komplimente.

Ovo snimanje dolazi samo pet mjeseci nakon razvoda s Tomom Bradyjom, s kojim je bila 13 godina u braku. Manekenka je odlučila nastaviti sa svojom karijerom, dok je njen bivši partner i igrač američkog nogometa najavio odlazak u penziju.

Podsjećamo, ova četerdesetdvogodišnja manekenka je nedavno dobila brojne kritike nakon poziranja na naslovnici italijanskog izdanja časopisa Vogue zbog toga što je u neobičnom izdanju podsjećala na stvorenje Bafomet, koje je povezano s đavolom.