Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli koji bi bio pacenik pored toliko vrgunske literature da uzmes citati ovako nesto
Ljepotica iz prosječne porodice se udala za fudbalera. Bavila se manekenstvom. Urnebesno zanimljiva, nesvakidašnja i poučna biografija. Svi koji žele oplemeniti duh ovom nestandardnom šemom manekenki i fudbalera će u dahu progutati njenu knjigu.
@AriaScorpio ispade po tvom komentaru da je Gisel neka sponzoruša. Zaradila je ona novaca jako puno i dok je modnim pistama hodala ti si u pelene kakila. I kako ti znas jel ona iz prosjecne porodice, bila si joj u roditeljskoj kuci pa znas
Piše o porodici ... Uz dužno poštovanje (ipak je stvar ličnog ukusa) ja bih ipak čitala na pr: biografije Susan Polgar i njenih sestrama, o Maryam Mirzakhani ... Ili u ovoj karijeri opšte feminističke kuknjave o ženskoj ugroženosti o onima koje su "dogurale" do Chairman and CEO u gigantskim firmama kap što su: General Motors, Pepsi, IBM ili Oracle.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A mogla je ko severina video 11 minuta,manji bi joj trošak bio.
izbaci porno snimak, vise ces sevapa zaraditi
najvise je pogodilo kad se udebljala 120 grama i odmah knjigu objavila , ovo za lektiru treba uvest hahaha
Po ko zna koji put jedna bespotrebna zena iz zabavne industrije pise o svome zivotu kao da je relevantno ikome osim njoj.
Ko je nju zlsotavljo?
Bas me zanima koliko je ghostwriter dobio za knigu.
Ovo citam ...pod obavezno...ne propustam..
Jedva cekamo tu knjigu.