Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAX DAJE NECENZURISANE KOMENTARE DA AKADEMIK I SL.KOJI VRJEĐAJU BOŠNJAKE I NJIHOVE SVETINJE!! ZAŠTO HAYAT I FTV I BH1 NONSTOP PUŠTAJU SRPSKE FILMOVE,.POLA GODINE BJESOMUČNO PO 5 PUTA NA DAN I REPRIZIRAJU .ZA NEIZDRŽAT!!! POHAPSIŠE NAŠE VOĐE KOJI NEĆE DA IZDAJU! DOBROVOLJAČKA NOVO KOSOVO LJUDI DIŽIMO SE! GGJE HADŽIFEJZOVIĆ NEK ANKETE PROVEDE DA VIDE ŠTA NAROD HOĆE!
a joj dje su bila ova piletina kad sam bijo u Beogradu trebaju doci u Hag kod mene odje
sto su se napalile nase bosanske seljancice..... divota jbt
hahahaa znala sam da ce ih zabolit ovo :D:D:D
sto se nasi seljaci kockastih glava i okruglih stomacina odmah javljaju,valjda istina boli,heheheheheheheheh !!!!!!!!!!!
ja ne kontam ove firaone sto kvare zabavu curama cibe hajvani hocu da parim oci
Ove napaljenice su debele,glupe,dlakave zene
Jojjjjjjjjjjj hvala Sa-xu, konacno raj za oci i za nas na ovom portalu. Ronaldo, savrsen, i ostali hmmmmmmm :DD:D:D:D:D His seljaci sa clanka. His
@Diavolo Ne opisuj se previse,prepoznat ce te neko, mada vas ima koliko hoces pa se mozda i izvuces, iskompleksirana ljubomorna budalo!
@Diavolo Stvarno si pateticni papak :D Kad budem trazile papke poput TEBE, svratit cu vam u svrakino, kroz koje ni trolom ne volim proc. To sto lik ima grivu i tonu gela majmunei sto drzi do sebe je za pohvalu a ne ko nasi papci pog radu, 2 km u dzepu, malu obicnu u gradu, i onak kretenski seljacki osmijeh na licu.
ako hoces da trazis lika koji najvise podsjeca na cristinu ronalda, mozes se obratiti sefu mjesne zajednice svrakino selo, tamo ovakvih ima koliko hoces, a lako ih je i prepoznati, imaju krestu,tonu gela na glavi i voze golfa 2 :) KAKA E PATO - INCREDIBILE !
@Europa To ti frajer sto ne zivis u BiH,piČka ti materina dijasporaska
cure jel to rostiljate picu?
Dajte otrijeznite se pa 90 % vam ovih sto komentarisu uopce nisu zenskinje...vec pri upisu koriste te nikove
tralala - upravu si i nemogu imati takve cure kao ove koje su se ovdje upisale jer ja imam djevojku i u sretnoj sam vezi....Osim toga ne mogu imati ni jednu od ovih koje su se ovdje upisale jer su besposlicarke dok gube vrijeme mastajuci o necem sto nikada nece imati yato bolje vam je umijte se hladnom vodom i dodjite u realnost...Lutko ja ne zivim u BiH tako da vjeruj uopce ne ceznem za vama...vi lijepo zivite tu i uzivajte...