Predstavljamo
0

Finalistice izbora Kryolan za Miss planete Zemlje BiH

Klix.ba
Larissa Batlak (Foto: Dajan Javorac)
Nakon nekoliko predizbora održanih u sarajevskom klubu Coloseum, Cazinu i Mostaru, odabrano je 15 finalistica izbora Kryolan za Miss planete Zemlje BiH 2012., koje će se takmičiti za titulu najljepše i predstavljati našu zemlju na svjetskom takmičenju u Vijetnamu.

Djevojke pored ljepote, stručni žiri moraju očarati elokventnošću, talentom i naravno šarmom na pratećim manifestacijama kao što su: Talk show, Modeling i Beauty weekend sa dva takmičarska dana uz Talent show i Fashion show. Sva ova takmičenja se jednako boduju i utiču na konačnu ocjenu tačnije na finalno takmičenje, koje će se održati u septembru uz direktan prenos TV Pink BiH.

Na do sada održanim takmičenjima, titulu najelokventije na Talk show-u ponijela je Jovana Bilinac, dok je titulu za Miss fotogeničnosti izgubila Nikolina Samouković, koja je zbog preseljenja u drugu državu odlučila napustiti takmičenje. Titula za Miss fotogeničnosti tako je pripala drugoplasiranoj Zerini Širbegović.

Pred vama je sada 14 finalistica ovog prestižnog takmičenja, poznatog po dobroj organizaciji, ali i dobroj zabavi. Svoj glas za najljepšu djevojku možete ostaviti na zvaničnoj web-stranici izbora i tako direktno učestvovati u odabiru Miss interneta.

Pridružite se ljepoticama na Beauty weekendu koji će se održati 18. i 19. maja u Coloseum Clubu i Hotelu Europa u Sarajevu. Uz naše ljepotice na ovoj manifestaciji će učestvovati i finalistice iz Slovenije, a svih 28 djevojaka će se prvi dan Beauty weekenda publici predstaviti na Talent Showu kroz ples, svirku, pjesmu ili glumu. Stručni žiri će odabrati najbolju predstavnicu Slovenije i BiH.

Drugi dan manifestacije održat će se gala modna revija, kada će stručni žiri odabrati Model of Earth Slo & BiH 2012., te uručiti prigodne poklone i lente.