|

Finalistica izbora Miss Earth Zorica Babić u posjeti Nacionalnom parku Una

Finalistica izbora Miss Earth Zorica Babić u posjeti Nacionalnom parku Una
2
Klix.ba
30.8.2013. u 08:42
24
komentara
2

dijeljenja
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Zorica Babić finalistica izbora za Miss Earth BiH 2013, koja je na prvom ocjenjivačkom susretu Talk show najbolje pokazala znanje na teme olimpijske igre, društvene mreže kao i znanje o vodama u svijetu tako i u BiH, posebnu pažnju posvetivši rijeci Uni, ponijela je titulu "Kraljice talk showa" .
Nagrada za njen trud je vikend u najljepšem hotelu Opal Exclusive u Bihaću, ali pri tome i oblilazak nacionalnog parka Una , gdje je zajedno sa članovima ovog Nacionalnog parka, uradila nekoliko fotografija, ali i prikupila dosta informacija , kako bi na najbolji način pripremila seminarski rad o rijeci Uni.

Poznato je da je izbor Miss Earth ekološki osviješćen i da svake godine na svijetskom izboru budu predstavljeni neki od ekoloških problema u svijetu.

Ove godine su to vode u svijetu, zbog čega Zorica ima i zadatak da pripremi seminarski rad o rijeci Uni, koji će djevojka koja postane Miss Earth BiH 2013 ponijeti sa sobom i predstaviti BiH , kao i našu rijeku Unu, onako kako to i dolikuje.

"Smatram da je ovo jedan odličan način na koji možemo promovisati ljepote rijeke Une u svijetu, ali svakako mi koji živimo unutra granica BiH , moramo se više potruditi i iskoristiti prirodno bogastvo koje nam je dato", izjavila je projekt menadžerica izbora Emina Hadžipašić
Prijavi grešku


Komentari (24)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...