Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dje su nasi nasmikani grobovi u 7 ujutro...ne moze u granap po hljeb bez kile sminke
Vise ne prolazi parola 'za gladnu decu sveta'.
Koliko osmjeh čovjeka učini ljepišim..
Da li su oni sigurni da je Filipinka, da slucajno nije Filipinac.
mislis na tajland
mislim na Filipine
Balkanske missice na aparatima haha.
kakvi ba Zabidovici,100 posto Vozuca:)
bila jedna na alipašinu minka pičooba nije bilo insana a da je ne isproba davala je svakome voljela je kitu želja joj je bila da popuši titu zato se učlanila u savez komunjara karali je partizani od zenice do mostara slala je titu gole slike preko fejsbuka ona i jovanka gole do struka slikale se na obroncima planine vlašića iza njih stoji bataljun partizanskih glavića na izboru za miss izgubila je od drugarice jovanke minka se propila zbog te čobanke kasnije je utjehu našla kod hodže alije nije više partizanka sad nosi dimije postala je vjernica prošlosti se stidi umotana je skroz ništa se ne vidi ali džabe joj da sada glumi vjernicu pola alipašina lizalo joj picu takve su danas žene bivših partizana bila kurvva a danas umotana zato drage moje sa alipašine komšinice molim vas ko minka dajte nam pice nemojte da budete umotane ko nindže hoćemo miniće sise i mindže
vrli pjesnice luda stiha upala ti ....
Ovo filipini organizuju čini mi se.. koji amateri
Na pitanje koji bi bio slogan za narednih 15 godina na takmičenju Miss Earth Angelia je kazala "Mi hoćemo jer mi možemo" i oduševila žiri. Naša je rekla: "Mi hoćemo, jerbo imamo štelu!" A inače bi bila najprva...
hahaha ova adna iz bih 83 mjesto samo dve iza nje haaha
Bio sam zaljubljen godinu dana u jednu curu dok je jednom nisam vidio bez trunke šminke. Druga osoba totalno, ohladio sam u sekundi.
Prelijep.
Kažeš "a ti ko nešto lijep", a onda kažeš da za tebe ne postoji lijep muškarac... Vidim da sam potrefio živac, idi nazad u krevet i sanjaj da bez šminke ne izgledaš ko predator.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..što bi rekli braća hrvati, ništa dok se anđa ne popone nasto. il na podijum. ionako ti to isto dođe.
mahmutovac calling
PICETINE
ne rekose ni koje su mjesto zauzeke.. bit ce medju prvih 5 - al sa kraja hehe