Je li pretjerala?
29

Evu Mendes nazivali su jednom od najljepših žena svijeta, a sad se pitaju šta je učinila s licem

N. O.
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Glumica Eva Mendes nakon dužeg izbivanja iz javnosti, ali i pauze od posla, gostovala je u emisiji Today na NBC-u, a pažnju je privukao njen nešto drugačiji izgled.

Naime, Mendes je za NBC govorila o svom odnosu sa suprugom, također glumcem, Ryanom Goslingom te odluci da nakon rođenja kćerki pauzira s glumom.

Iako je u intervjuu otkrila neke detalje iz privatnog života, ono što su na društvenim mrežama najviše komentarisali je bio njen izgled.

Naime, njeno lice je bilo vidljivo drugačije u odnosu na prethodna izdanja, a mnogi sumnjaju da je glumica pretjerala s filerima - posebno na obrazima i jagodicama.

"Eva... taj filer na obrazima je stvarno bio loša ideja", "Gledam li uopće u istu osobu ili postoji neka nova Eva Mendes", "Ovo ne može biti Eva... ko joj je ovo napravio?", "Šta je uradila sa svojim licem?", pitali su se na mrežama nakon objave intervjua.

Neki su se našalili da bi sve holivudske plastične hirurge trebalo "zaključati".

Između ostalog Eva je u intervjuu otkrila da je postojao prešutni dogovor sa suprugom da će ona biti s djecom kod kuće. Kazala je i kako nije prestala raditi, samo nije snimala filmove, jer bi to zahtijevalo brojne odlaske.

Mendes i Gosling su se počeli zabavljati nakon susreta na setu filma "The Place Beyond the Pines" 2012. godine, a imaju dvije kćerke - Esmeraldu Amadu koja je rođena 2014. i Amadu Lee koja je rođena 2016. godine.