Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hodaj gola sreco,ko ti brani.Svi bi bili zadovoljni.Ja se bgm zimi najugodnije osjecam u dugim gacama.
Pošteno haha
@nagibuzbrdica22 hahahhhahaha
Kao i 90% danasnjih cura. Štaš oženit?
Pa imas ovo 10% tj. od 100, 10 je ok........jedino sto bi se ti vjerovatno druzio sa nekom od onih 90, a zenio neku od ovih 10.......
@Lover Pa hej, bolje mijenjati prije braka nego varati u braku ;)
gola opucana
ja se najbolje osjecam u donjem vakufu
Eto te ko vihor duše.Dva guza ko dva andola.Kad izađe vani natrpa kamenja u džepove, da je ne odnese vjetar kad šleper naiđe.
hurvica i po
Ja se najugodnije osjećam poslije tri zvrka zeljanice i dva i po sahata šiše. Raja kaže da nisam normalan. Šta vi mislite?
lozi levate.
Znamo,citav svijet te vidio!
E moja Emily. Ja sam prvi put probao sex, al da ne skidam djevojku. Nije nikako mogao da udje i morao sam je pitati ljubavi jesi li ovo nevina. Kaze ona meni: Kretenu skini mi stramplice :)
Pa budi non stop gola
Ova je nedavno izbacila svoj brand za donji veš
I ja se također najbolje osjećam kad si gola.
slatka je
Znaci jeftina za odrzavat!
Poljacima kao velikim vjernicima sigurno nesmeta kao ni nama