Iznajmite manekenku za razgovor
0
Ema Alagić kao knjiga u projektu Human Library
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sam skonto osim ovog... Cilj ovog projekta je razbijanje predrasuda na način da su knjige dostupne za iznajmljivanje upravo osobe po nečemu drugačije od većine. Ja ne znam jel do mene, al ova rečenica mi i nema baš smisla (ili joj fali kakvih zareza).
Svaka cast Emi, sigurno je jedna od nasih najljepsih i sto je najvaznije, najdostojanstvenijih manekenki. Uspjesna, skolovana i bez skandala iza sebe. A, neka malo i ovakvih stvari u nasoj drzavi.
ema budi moja slikovnica. ne volim citat ali volim gledat. ...i j,e,b,a,t
www salon-stil.tk
Baš je \"čitljiva\"! Bit će bestseller...
Human library je samo uljepšan naziv za bosansku riječ MAHALUŠA.
Ovaj Human Library zvuci super!
Lici na Christinu Aguileru:)
@gusar: Pa jeste cudna recenica, ali uglavnom radi se o tome, da ce se moci \"iznajmiti\" osobe (zato i naziv \"HUMAN Library\") određenih grupacija (npr. eto manekenka, ateista, narkoman, casna sestra, bula, gay i sl.), i fino razgovaras sa tom osobom, postavljas pitanja koja te zanimaju...i sve to u cilju razbijanja tih predrasuda koje postoje o takvim osobama.
Jel sad treba da budemo ponosni na ove nevjerojatne uspjehe?