Snimanje u New Yorku
0

Elle Macpherson u haljini Victorie Beckham

Sarajevo-x.com
Poznati supermodel Elle Macpherson na snimanju serije "The Beautiful Life" u New Yorku pojavila se u haljini iz modne kolekcije Victorie Beckham, a istu haljinu popularna Posh odjenula je prije dvije sedmice u Londonu.

Njena najnovija kolekcija je tako dobila na prestižu, jer se malo koji dizajner može pohvaliti da slavna Australka koja nosi nadimak "The Body" nosi odjeću sa njihovim potpisom.

Ovo je drugi put da Macpherson nosi neku od haljina iz Beckhamove kolekcije. U maju ove godine u javnosti se pojavila u crnoj haljini sa pojasom na promociju serije "The Beautiful Life". Devet mjeseci ranije, istu haljinu modna ikona Victoria je odjenula na modnoj reviji njenog prijatelja Marca Jacobsa u New Yorku.

Nakon što je bivša Spiceica potpisala ugovor za reklamiranje donjeg rublja kuće Armani, ona i Macpherson, koja već 19 godina vodi vlastitu liniju donjeg rublja, postale su rivalke u modnoj industriji. No to zanosnu Elle nije spriječilo da pokaže kako joj konkurencija ne predstavlja problem.