Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji ce mi krac cetkica kad neam zuba gotiva brate
PA NARAVNO... I ELEKTRICNA STOLICA JE BOLJA OD OBICNE STOLICE...
Nece struja kroz boshnjachke zube.
e jebiga sad, onda znaci i vibratori su bolji od pravih kuraca...bjezi ba da me struja strese
ma samo nek se prodaju novi proizvodi....
Nemojte ljudi, izgubit' cu posao
za "Hutt" ne samo da si ti iskopleksiran,ti si kompletan kreten. Ovdje se pise o zubima i cetkicamaza zube,a ti se pojavljujes sa svojim srbima. Ako ne mozes bez njih idi njima,jebali te oni.
jeste vi srbi iskompleksirani paćenici :/
Meni treba orotpeski zahvat na ustima. Ova cetkica samo zamrlja parazite. Staces kad ih je rat izjeo isto ko i vecinu bosnjanaca.
Kakva je ovo sprava?
stace bosancima elektricna cetkica, kada ne koriste redovno obicnu, vec treba unaprijediti tehnike vadjenja zuba tu je biznis u bosni
iliti kupujte elektricne cetkice de ba, ovo je sve propaganda