Nakon duge pauze
2

Elegantna glumica Amanda Bynes na naslovnici časopisa "Paper"

Klix.ba
Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram
Nakon što je šokirala javnost sa nekoliko skandala, Amanda Bynes se povukla na određeni period te je svoj povratak na scenu najavila kroz ekskluzivni intervju u časopisu "Paper" na kojem krasi naslovnu stranu.

U dugom intervjuu je pričala o teškom periodu života, problemima i načinom na koji se nosila sa cjelokupnom situacijom. Njeni problemi su počeli 2007. kada je počela konzumirati brojne sedative i drogu.

Prema njenoj priči, njen život se pogoršao nakon snimanja filma "She's the man" u kojem je imala glavnu ulogu.

"Odmah nakon izlaska filma sam ga pogledala i pala u depresiju kad sam vidjela kako bih izgledala kao dječak. Nije mi se svidjelo i bilo mi je mučno odgledati film do kraja, ali to nikad nikome nisam rekla", izjavila je Bynes.

Fotografija: Twitter
Fotografija: Twitter

Poslije određenog perioda se nije mogla pojavljivati pred kamerama te se drogirala da bi lakše podnijela pojavljivanje u medijima, te da bi održala normalnu kilažu. Nakon što je snimila i odgledala "Easy A" najavila je da ide u penziju te da više neće snimati filmove jer doživljava psihičke probleme zbog zloupotrebe raznih vrsta droga.

"Nakon što sam odgledala taj film bila sam uvjerena da se više nikad ne trebam pojaviti pred kamerama i to sam i najavila na Twitteru. Sad shvatam da je sve to jako glupo. Trebala sam sve to najaviti preko medija, a ja sam se izjašnjavala na Twitteru. To je totalno bez stila. Ali bila sam nadrogirana i tada mi se to činilo kao odlična ideja", rekla je u intervjuu.

Ona je također izjavila da se više nikad ne želi vratiti u mrak u kojem je bila u tom periodu svog života.

"Dani eksperimentisanja su daleko iza mene. Nisam tužna zbog toga i ne nedostaju mi ali me je stid kako sam se ponašala u tom periodu. Kada sam se otrijeznila shvatila sam kakva sam bila i osjećala sam se kao da je vanzemaljac preuzeo moje tijelo i razmišljao umjesto mene", rekla je.

Ipak, rekla je kako bi se voljela vratiti glumi te da se nada da će uskoro naći neki projekat koji je istinski zanima.

"Ne bojim se budućnosti, prošla sam kroz ono najgore i preživjela sam to, tako da smatram da će sve biti pozitivno od sada", zaključila je.