Podržala bh. brend Šansa
174

Džejla Glavović-Očuz: Učiniti vidljivim porodice s djecom ili osobama s poteškoćama u razvoju

N. O.
Džejla Glavović-Očuz (Foto: Instagram)
Džejla Glavović-Očuz (Foto: Instagram)
Proslavom 11-og rođendana Udruženja porodica djece i osoba s poteškoćama u razvoju "Dajte nam šansu" predstavljen je novi brend pod nazivom ŠANSA, s jasnom misijom - dajemo šansu jedni drugima za uspjeh, a brend je podržala i preduzetnica Džejla Glavović-Očuz.

Kupovinom proizvoda novog brenda ŠANSA možete se pridružiti krugu dobrote i podrške porodica djece i osoba s poteškoćama u razvoju.

"Potrebno je dati šansu odnosno učiniti vidljivim porodice s djecom i/ili osobama s poteškoćama u razvoju. Glas ovih osoba će se čuti na drugačiji način, jer su na majicama otiskani crteži djece odnosno osoba koje imaju poteškoće, a kojima su pomogli bosanskohercegovački dizajneri", istaknula je Džejla Glavović-Očuz, preduzetnica i internacionalni model.

"Snažno vjerujem da će naša javnost prepoznati važnost kupovine proizvoda iz linije brenda te tako pomoći stotinama porodica koje imaju osobe ili djecu s poteškoćama", dodala je.

Inače, Džejla već godinama sudjeluje u radu niza udruženja kojima je pomoć najpotrebnija. Zahvaljujući njenom medijskom utjecaju, skrenula je pažnju javnosti na probleme koji nas okružuju.