Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih nicim pokrivao prirodni miris bebe
Nema ljepšeg mirisa na svijetu od prirodnog mirisa bebe, i sigurna sam da svaki roditelj tako misli,a ovi idioti ocigledno ne poznaju ni taj miris ni osjecaj, tako da ovo moze biti svojstveno samo njima i slicnim njemu.
ovaj parfem tukne na p.edofiliju...
limun, dinja i med? zvuci fino, ja bi ovo za sebe ako moze
Bitno je pare uzeti !
KOJI KRETENIZAM,PA SVAKI RODITELJ ZNA DA NIŠTA NE MIRIŠE LJEPŠE NA SVIJETU NEGO TEK OKUPANA BEBA!
Puderi i kreme za bebe postoje, pa zašto ne bi i parfem. Pola vas nema pojma o bebama a našli da se­rete.
Pederi nasli praviti parfem za bebe...Nidje veze s mozgom.
da vam dijete bude kao lutka lijepo, namazano sa sto vise mrtvih zivotinja, a ne prirodno i odvratno, parfem za bebe sa dodatkom beba, Dolce i Gabbana
Gledaj malo prangije
...samo ga I . D . I . O . T moze kupiti !
bebe imaju najljepši miris i ne treba im drugi.
Kakvi moroni. Kad mislis da su sve gluposti ispucali, oni opet izmisle nove. Hoce jos na njima pare da uzimaju. De i parfem za vrapce, nek se nadje.