Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, niste seksualni objekti.
A šta si ti, neki junuh, zaređen, odrekao se seksa? Što bi bile veći ''seksualni objekti'' nego što već jesu, jedna polovina seksa? Si*e i guzzovi dođu fabrički na svakoj ženi. Jel treba da ih krije ko zadnja čobbanka, da ih u Banku sakrije oroči na knjižicu? Mrš. Jel treba da se krije od Sunca radi rettardiranih junuha poput vas 19 koji dijelite isto papansko nebulozno mišljenje. Treba uvest' topless obavezan radi vitamina D.
@Dzeko3PM želim ti da imaš kćerku, da se slika gola i javno objavljuje slike, pa da vidim onda tvoj komentar.
Ima li jos koji put da nam pokaze guicu? Cccc
I veli drug moja Fatima isto svoje snove odlučila slijediti čim se udala za mene sad ima 89 kg na visinu 160 Vidio sam ja te njene sklonosti i prije ali jbg.ljubav je slijepa...
A što joj vrijedi kada u državi gdje su motorske nesreće debela svakodnevnica sjeda na motor bez kacige, i to kao suvozačica. Mogla je isto umjesto na klix-u završiti na theYNC-u.
a kupci, oops htjedoh reci fudbaleri (u ovom slucaju) kazu: HOW MUCH? (kao Borat) mozda trazi novog kupca?
Zato pokusava uvuci onaj kostim u vaginu ?
Zašto ovi "nemoralni" članci uvijek privlače ove "moralne" da otvaraju članak i komentarišu.
OF detect.
U posjeti fameliji u Zavidovicima.,
Dobro pečena
I ovo treba nekom biti zanimljivo?
i onda kad joj prilijepe epitet - dr_olja, šok i nevjerica....
Čuj ''dr_olja''. Šta treba, da krije si'e i guzzove ko ona zadnja papanka, da joj organizam ne vidi vitamina D - glavnog hormona koji ima 50 funkcija kojeg samo direktno sunce udarom u golu kožu može stvorit'. Čuj dro_lja,, šta si ti neki pas, imaš tjeranje k'o Servi, šta ti imaš s tim pappak. Nađi sebi ženku sakrijte se u mrakaču. I ti se sav zamotaj. Glavušu i šape oblijepi izolirom. Nije ona dr_olja, nego si ti pašče.
Vrhunac civilizacije
Sve se na to svodi, realno.
Klix down bad
gola gola skini mi se gola mozes gola mozes i do pola