|

Djevojka koju su u školi ismijavali zbog kožnog oboljenja pobijedila na takmičenju ljepote

Djevojka koju su u školi ismijavali zbog kožnog oboljenja pobijedila na takmičenju ljepote
71
Klix.ba
25.12.2014. u 21:00
33
komentara
71

dijeljenja
1/10
2/10
3/10
4/10
5/10
6/10
7/10
8/10
9/10
10/10
Djevojka koju su u školi zlostavljali zbog kožnog oboljenja našla je svojevrstan način da se osveti svojim neprijateljima - pobijedila je na takmičenju ljepote.
Shelley-Marie Sumner (23) se tokom školovanja borila sa ekcemom zbog kojeg je često bila meta zlostavljanja svojih kolega.

Današnja učiteljica plesa je napustila školu, a kad se njen ekcem tokom godina smirio, na prijedlog svog dečka je odlučila da se prijavi na takmičenje ljepote, na kojem je osvojila prvo mjesto.

"Svaki su me dan maltretirali zbog ekcema i to je počelo utjecati na moje samopouzdanje. Nikad nisam ni sanjala o tome da ću imati hrabrosti prijaviti se na jedno takmičenje ljepote, a kamoli pobijediti, ali konačno sam im pokazala da me njihove riječi više ne mogu zaustaviti", poručila je Shelley, koja je ispričala kako su djeca u osnovnoj školi od nje bježala kao da je zarazna.

"Nikad nisam imala mnogo prijatelja, a zbog maltretiranja sam morala ići školskom psihologu. Dosta puta sam pomišljala i o tome da sebi fizički naudim", priznaje ova djevojka.

Kaže kako je njeno zdravstveno stanje bilo izuzetno teško, te kako se godinama samo pogoršavalo. Znalo je biti tako loše da joj je mama lijepila flastere na kožu kako se ne bi češala i stvarala ranice.

Otkako je osvojila titulu najljepše na takmičenju ljepote, uspjela je sakupiti 700 funti za lokalno prihvatilište za djecu bez roditelja.
Prijavi grešku


Komentari (33)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...