Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa Albanka!
Sexy droca
...izgleda da crncima cak ni albinizam ne moze da podari svetle oci... uzas. zasigurno najruznija rasa sa kojom po svaku cenu treba izbeci mesanje, mislim, azijci su barem najinteligentniji.
Joj nakaze. Sto nam se ovo namece ko lijepo i pozeljno nije mi jasno?
crkinja albino, koji kontrast! ovo prvi put vidim:)..svasta
@IjiIjanzIatni92 ma skroz, moj ti 92!
Boze sacuvaj zastitno lice za Hičkokovih filmova strave i uzasa
baš si osjećajan
Naduvana nasmrkana pijana
razumijem albino al čemu ovolke gubičurine
bolje pogledaj crte lica!
kako li albino cigani izgledaju
@cemusveovo Ka ti.
@NevesinjskaPuska ah zar nista originalnije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lijepa je al sto je sminkaju ovako ruzno
U navalama agresivnih komercijalnih nametanja bitno je šokirati i skrenuti pažnju guranjem potpuno ružnih žena na naslovnice, zato što imaju neku vrstu bolesti, genetskog poremećaja i slično. Moda je odavno prešla iz lijepog i opuštajuće u depresivno i morbidno.
Nisi ti čula za "Suljo i Mujo" marketing?
@IjiIjanzIatni92 Koliki je procenat Albino osoba na svijetu? Ko ih smatra nakazama? Gdje su silni modni biznismeni tako jako zabrinuti za albino populaciju kad albino ljude treba zaštiti u Africi gdje ih ganjaju kao stoku i žrtvuju kao poslastice u magijskim obredima? Zalažu se za prava manjina ali samo ako će im to donijeti golem novac.