Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avangardna trendseterka Fata koja ima modnu tezgu na pijaci Otoka, nosi samo trenerke ima i deset godina. Najbolje joj stoji kad ih kombinuje sa cipelama na stiklu i koznom jaknom.
@ZENi bjelim čarapama preko trenerke marke aBidas😂😂😂
Gledaj ovih fosni na slikama, ne zna se koja je gora
Nemam ni za gacica. Nisam kupio odjece ne pamtim. Jebala vas moda.
Taman imam jednu iz 93', malo je od gelera poderana al' i te rupe su u trendu svakako... Vidio sam da Kanye tako nosi...
"...Ma, jebite se, devedesete vas mogu jedino psovati za vama niko nece zaliti niti vam stihove kovati Jednu ste mladost sludele budite sretne ako vam i strofu udele pred crkvom pravih vrednosti Ma, jebite se, devedesete i vasa prica je gotova i dabogda se nikad ne sete svih ovih protuva i skotova Kad zakon metlom zamane ili ih pusti da se medjusobno tamane sto ima svojih prednosti, jos kakve..."Balaš!
ne pamtim jel' se devedesetih nosio iphone kao modni detalj :)
Ma niđe veze
Moda? trendovi? Zenska i pederska posla koa sta ce se nositi ove godine. Smeće. Majku vam idiotsku spalim.
trenerka ponovo inn, bas prakticno, udobno....jos u bojicama
Devedesete ne pamtimo po dobru... Vozdra trenerke.
Žiku Hiltonke iskrivila se ko upitnik hahaha
To ako ova zalfija od Paris Hilton obuce trenerku ne znaci da je to opet IN. Nikad nisam padao na te stvari, niti sam gledao sta je sad u modi pa da bih to i ja kupio i nosio JER BOZE TAD BIH BIO U FAZONU.
da, i ne zaboravite se obrijati, žene
Smećarke najobičnije.
Dionice, dionice. Dionice kupujem, prodajem.