Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki put kad se rukuješ sa muslimanom ti znaš da su mu ruke čiste jer se pere pet puta dnevno...a musliman zna da si zasran i da se pereš jednom sedmično maksimum...
da se ćundara usmrdi
Idealno za vlahe, usrani a ne vidi se.
Ne plaknes se 2-3 dana i kad skines gace sve scipa za nos, a zamisli ovo .. :/
@Utetivac, ja perem rukom i kad je velika nužda i kad se tuširam jer koristim vodu. A šta ti radiš razmažeš papirom pa dobiješ tonu branonjaka kad se osuši. Razumijem to što radiš za vrijeme nužde, hajvan ko hajvan. De mi reci kad se tuširaš koristiš li ruku da opereš pakaš ili možda koristiš dildu?
Ako se dobro opeš poslije velike nužde i kvalitetno okapaš poslije male i ove obične gaće mogu biti najmanje sedmicu, nema smeđe , nema žuto, pogotovo zimi kada nema znojenja!
Znači, posli banjanja opet iste mudante. Jesu li oni ludi? Ko to može ponovo obuć. Bože sačuvaj. Ja ne bi to uzeja i kad bi bile i jedan cent.
Čuj gubitak resursa i štetno za okolinu hahah pa tek sad će da bude štetno glupani smrdljivi
samo treba paziti: "žuto naprijed, smeđe nazad"
Ne zvuci ni malo lose. Odlicni materijali izrade su u pitanju koliko vidim. Puno bolje od smeca koje kupujemo inace. Kupiti i prati redovno kao normalno rublje. Cool
"...sto se prodaje tice,moguce je i hovnoo prodat.E sad onima kooji plate ovako skupe gacetine,a nastave da smrrrde neces smjet rec da smrrrrrde..."
hahahahahahahahahajahahahahahahahaha suze me oblise!!!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣🤣🤣🤣🤣
Kakvi su to peksini?!
Šejtanska posla.
Šejtanska posla.
cuj 64 dolara za gace velika usteda :D