Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije istina ;)
Svaka cast..Covjek super izgleda, avi krivonogi mamuni koji ostavljate glupave komebtare na ovom usr.anom sajtu, najbolje je da se ne skidate ni u najvecem mraku jer mozete nekog prestraviti... Kao da ste svi \"pravljeni\" u Zhepi..
..jel mi se cini il mu je desnica malcice jaca od ljevice ;-)
kako bi te mazno jesi dobar
preeeeeeeezgodan
Ma koga boli kuXac više, idite u piXku materinu i vi i on.
pa svako je dobar na crno-bijelim slikama, plus brto fotosopa :)))
Melisa je neko musko sto posto
ronaldo oliži mi klitoris moliiiiiiiim te ..........uh jest dobar.
pa bilo bi cudno da nije ovako gradjen.. trenira 5 sati dnevno, oko ishrane mu se brine 10 ljudi ( ne mislite valjda da jede grah 2 puta sedmicno), guzi redovno... i nek kara najbolje ribe,sam je zaradio svaki euro svojim trudom!! Nije mu ih tata ostavio kao sto ih ostavljaju ovde retardiranim glavatim kompleksasima koji se vozaju u skupim autima i karaju polovne isfucane sponzoruse.. Aferim Ronaldo!!
Jeli istina da mu je mala cuna ?
Lepo ti ovo cigance ha ?
slike su puno bolje od prethodnih, na onima je izvjestacen malo ali ove su savrsene, posebno ova zadnja... inace ga ne volim pretjerano ali ja prezgodan, nema zene kojoj ga nije lijepo pogledati, a na ovim slikama jos i vise od toga, ma nije mi nimalo odbojan :)
jeste li mozda razmisljali o tome da nije sve ovo njegovo tijelo reklama za armani je puno vise od necijeg tijela i necije ljepote iako je vrlo lijepo graden ali ... ima ona: znam dvije djevojke jedna se doradivala u foto sopu druga isto ruzna u zivo
@@Zahr Ima jedna stara izreka koja kaze:\"Ako zelis kupiti ljubav, uzmi si psa.\"