Louboutin izgubio pravnu bitku
23
Cipele s crvenim potplatima uskoro dostupne svima
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma na siranu za 15 maraka. tamo se inače oblače naše trebice koje glume neku elitu.
pa kakve veze ima gdje se ko oblaci,iz prilozenog se braco i sestre vidi..nekome i majica od 5 km bolje stoji nego necija od 50km,al kompleksi su teska bolest mozga.:):):)
Hvala do neba i jos koji metar, pokusala sam par puta da se ub.ijem jer nemam para za Lobotominke, zbogom Sirano, Zbogom Ciglane!
Moj život sad ima smisla.
Ah velike naknade od 3.000 dolara. :D
E jesam se evo nasekirala, ne znam kako cu zaspati...
Jadan Louboutin, da zna sta se sve kod nas na pijaci krece, s crvenom potplatom, ubio bi se! Ali akd smo drzava bez autorskih prava, i sve zivo se kopira, sve plagijati, kpije, dolce kafane, pmua, abidas...
Te cipelice mogu biti zgodno pomagalo tokom snosaja ako im se pravilno pristupi, nesto kao guvernala. Ako ih jos uvijek posjedujes, rado bi pristao pokazati kako se njima rukuje.
Da tacno, ali na njima nece biti potpisan Christian Louboutin te se tu prica zavrsava.............
uuff ebo majku bas sam se obeselio kad jos obucem strample fino se utegnem i nakraminim se.. bit cu pravi...
Znači džabe sam plaćala 500dolara na svoje crvenkice.. :(
to je Azel ,a ne Zara. U Azel dodje stara i ostecena roba iz Zare
Srbi vole ovakve cipele sa crvenim (komunistička boja) đonovima.
Svaka Mala Laka nosi cipele sa crvenim potpeticama :D