Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena je avion! Sad ce hejteri navaliti \"botoks, pare cine cuda, ha hu\" ali Cindy je uvijek bila kraljica. Iz vremena kad je biti model znacilo biti zdrava i sexy zena a ne ohrndana vrece kostiju. Skidam kapu!
stara je to skola, nije to usrano ko sve ovo danas!
ovo je klsicna ljepota..ne ove zamaltane, ofabrbane svim i svacim..ovo je ljepota 80ih
pa naravno da je riba ,a ne onaj trokrilni sa 20god ima 200 zive vage ,al haj neki se i na to loze
A gdje li ga samo guraju ovi što ima ne valja Cindy. U fikrete, džanele, anele....
Cindy je uvijek bila dobra riba ..
Šta više,ni photoshop ne pokazuje znake starenja,svaka nova verzija je sve mlađa i GAAArantovano ukida sve bore,strije,celulit i sve ostalo što se lijepi na VAHGINALNE MANIPULATORKE!
PHOTOSHOP!!!
ovdje u Ameriki sve zene tako izgledaju, jebga kad ste vi tamo u Bosni siromasni pa se brzo izborate od mucnog i teskog zivota hehehee
zena je dobra ali i fotosop je jos bolji vidjoj j neki dan gore na menhetnu sva se uborala ko da je na suncu spavala
ekstra
super
Bio bih i ja ovakav i sa 80 da imam njene pare
Ako ces pod noz mozes i sa 55 godina dobro izgledati ali svi ce iz tog Holivuda da se kunu da je sve prirodno.Boje i da nije savrseno a da je prirodno, a mislim da vecina muskaraca tako misli.
\"Iako je davno napunila 40., supermodel Cindy Crawford ne pokazuje znakove starenja.\" \"Iako ima 46 godina Cindy se bez imalo srama može uspoređivati i s puno mlađim kolegicama.\" jel\' imate vi nekog novinara u redakciji a da nije blago retardiran?
S Romanije vuk zavija,gdje je sada Scifer Claudia! :D
prava MILF-ulja